Dragi prijatelji,
če vaši vnuki, otroci ali prijatelji včasih potrebujejo »na hitro nekaj preveriti« na vašem računalniku ali tablici – jim ni treba dati dostopa do vašega računa.
Namesto tega lahko vklopite gostujoči račun!
Kaj to pomeni?
- Oseba ne more videti vaših fotografij, sporočil ali dokumentov
- Ne more spremeniti nobenih vaših nastavitev
- Vse, kar naredi, se samodejno izbriše, ko konča.
Zveni uporabno? Točno tako!
Odlična rešitev za deljenje naprave – brez skrbi.
To objavo pripravljamo v okviru aktivnosti IT abecede, s katero na preprost, jasen in dostopen način postopoma predstavljamo osnovne digitalne pojme. Kampanja poteka v okviru projekta Erasmus+ Iskanje priložnosti v digitalni dobi (DigiLOOP). Projekt sofinancira Evropska unija. Izražena mnenja in stališča so izključno mnenja avtorja/avtorjev in ne odražajo nujno stališč Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Niti Evropska unija niti EACEA ne moreta biti odgovorni zanje.

